Borong tudung terkini online dating updating ft 11r

Salam semua, Mari kita tengok koleksi tudung fesyen terkini untuk kanak-kanak perempuan pula. Kalau kakaknya yang tembam umur 8 tahun plak, dia kata ketat bila pakai.Ramai juga orang dewasa nak membeli untuk diri mereka sendiri, sebab ingatkan tudung ni saiz dewasa. Material - spandex Labuh dagu ke bawah - 9 inci ( 23cm) Model - Fieza (5 tahun) Tudung kanak-kanak ini sesuai dipakai untuk peringkat umur antara 3- 7 tahun. okes....thanks to my cousin yang amik gambar setiap hantaran saya..teringat langsung nak snap gambar hantaran...sebab kalut betol time majlis tu...maklum la diri sendiri yang buat hantaran semua....kakak-kakak kite sume dah kawen..mau la kacau orang kan...semua sendiri senang...ikat-ikat tampal-tampal je....

You may purchase some of their great design from us.

The shawls cost RM 5.00 excluding the postage fees.

Terdahulu, pihak pengurusan Fattah menafikan berita beliau sudah berkahwin dengan Fazura dan menjelaskan majlis yang berlangsung di kediaman nenek aktres tersebut adalah kenduri doa selamat bersempena dengan pemergian mereka ke Makkah bagi mengerjakan umrah.

On your left (red colour) tu hantaran belah lelaki..on your right side tu (pink colour) hantaran saya...

WELCOME TO THE HIJAB STORE Your Trusted Online Hijab Store!

Assalamualaikum The Hijab Store adalah kedai tudung online yang menjual tudung terkini serta pakaian fashion muslimah seperti jubah, abaya dubai, blouse dan skirt. Pelbagai jenis tudung boleh didapati seperti tudung syria, tudung 3 layer brooch or no brooch, tudung bawal, shawl, inner dan lain2.Kami menjual pelbagai jenis tudung masa kini dan trendy seperti tudung chiffon 3 layer, chiffon 2 layer, syria chiffon 2 layer plain dan manik, halfmoon sakura beads, tudung bawal, inner dan bermacam2 lagi.Pastu saya deco-deco sikit guna kain net, renda dan ribon.. Menjual tudung secara borong / wholesale dengan quantity yang minimum.🎪 Clearance SALE serendah RM10 sahaja 🎪 LUCKY DRAW pastinya mengejutkan! This coming 12.12 mega online sale will get you jumping for joy as we welcome the last bout of sales before the New Year! Don’t forget to visit JELITASARA’s website start 12 am tonight okay 😉 -SARA- Alhamdulillah, berganjak setahun umur Lady Boss JELITASARA. So bagi yang tak puas nak shopping di online, boleh lah serbu butik ya!

Comments are closed.